"NO HABRÁ ACUERDO SI EL GOBIERNO NO MEJORA SALARIOS Y JORNADA"

El retraso en la presentación de los Presupuestos Generales del Estado da una semana más de margen para la negociación de un Acuerdo para los empleados públicos.Al término de la reunión de hoy, Frederic Monell, portavoz de UGT ha afirmado que el Gobierno tendrá que mejorar sus cifras salariales. De lo contrario no habrá Acuerdo.

LEER MÁS

 

LA FeSP-UGT RECLAMA LA COBERTURA DE TOTES LES VACANTS D'AGENTS DE MEDI AMBIENT EXISTENTS, I QUE PERMETIN ATENDRE TOTES LES NECESSITATS DE VIGILÀNCIA DE L'ARXIPÈLAG.

El sindicat professional d'agents de medi ambient de FESP-UGT ha reclamat avui la dotació i cobertura de les 27 places vacants d'aquest col·lectiu a Balears, aquesta reivindicació s'efectua, com a conseqüència de la situació insostenible a la qual ha arribat el col·lectiu després de 15 anys sense cobertura de les places que són necessàries, i per contra les seves competències no han deixat de créixer des de llavors, de manera que es veuen obligats a haver de deixar de fer una cosa per realitzar una altra, aquesta falta d'efectius impedeixen arribar a cobrir totes les necessitats de vigilància de l'arxipèlag segons el sindicat.

Com a "primera mesura d'impacte" i més urgent per pal·liar la situació, ha reclamat que es cobreixin les places vacants que ja estan creades per l'administració autonòmica, que són 27, i que se sumeixen a aquest col·lectiu les 8 adscrites a reserves marines (3 d'elles vacants en l'actualitat)

Des del Sindicat d'Agents de Medi ambient de la FeSP-UGT reclamen a més a la Conselleria de Medi ambient, Agricultura i Pesca un estudi detallat de les necessitats reals tant d'agents de medi ambient com de mitjans.

El secretari general de la FeSP-UGT, ha alertat sobre el fet que Balears "està a la cua" en xifra d'agents de medi ambient, tant en relació a la seva superfície, com al nombre d'habitants o d'espais protegits.

Document de la FeSP-UGT proposta millora AMAs

No a la violencia de género

 Descomptes afiliats FeSP-UGT/UOC

Calendari laboral 2017

Butlletí setmanal ocupació pública

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

 

ÚLTIMOS TWEETS

 

 

Enllaç al blog d'Administració Autonòmica   Enllaç al sindicat d'infermeria   Enllaç a Foro de Formació   Enllaç al sindicat de Justícia

Enllaç a Seguros Atlantis   Enllaç a Global dent   Enllaç a Liguirre Resort Enoturismo   Enllaç a Escuela Julián Besteiro

SEGUEIX-NOS

IR ARRIBA