LGTBI

#ConMuchoOrgullo: La defensa de los derechos LGTBI es un reto para FeSP-UGT

Necesitamos unos servicios públicos que respeten y que visibilicen la diversidad y garanticen el ejercicio efectivo de los derechos LGTBI. En este sentido creemos fundamental potenciar formación y herramientas para que en los centros de trabajo se promueva el respeto a la diversidad sexual.

LEER MÁS

Butlletí Setmanal d'Ocupació Pública

BOIB

Posam a la teva disposició un document, en format PDF on trobaràs les últimes oposicions convocades, les borses d'ocupació que s'ofereixen i qualsevol informació relativa a ocupació pública que es publiquen al Butlletí Oficial de les Illes Balears. 

 
Butlletí setmanal  BOIB

 

Butlletí setmanal BOE

Enllaç al butlletí setmanal relatiu a convocatòries d'ocupació pública de l'Administració General de l'Estat, de les Comunitats Autònomes, de la Unió Europea, d'Organismes Internacionals i, de l'Administració Local, els anuncis dels  quals s'hagin inserit en el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE).

 

No a la violencia de género

 Descomptes afiliats FeSP-UGT/UOC

Calendari laboral 2017

Butlletí setmanal ocupació pública

SÍGUENOS EN FACEBOOK

 

ÚLTIMOS TWEETS

 

 

Enllaç al blog d'Administració Autonòmica   Enllaç al sindicat d'infermeria   Enllaç a Foro de Formació   Enllaç al sindicat de Justícia

Enllaç a Seguros Atlantis   Enllaç a Global dent   Enllaç a Liguirre Resort Enoturismo   Enllaç a Escuela Julián Besteiro

SEGUEIX-NOS

IR ARRIBA