UGT firma un acuerdo que restituye derechos y salarios a las empleadas y empleados públicos

La Federación de Empleadas y Empleados de los Servicios Públicos (FeSP) de UGT y el Gobierno firman un Acuerdo plurianual  sobre las condiciones laborales de los trabajadores de la Función Pública que asegura una subida del 6,1% fijo hasta 2020 y del 6,9% para distintos colectivos a través de fondos adicionales. El incremento salarial alcanzaría el 8,79% si se cumplen varias previsiones económicas que son el crecimiento del PIB en 2019 y 2020 y el cumplimiento de déficit. Seguir Leyendo

Els sindicats de l’Ajuntament de Manacor demanen el cessament del regidor delegat d’Interior

UGT,  han signat un document conjunt amb STE-I, SPPME, CCOO i CSIF exposant que:

 

 1. La Comissió Tècnica de la Policia Local no es reuneix en la forma prevista, havent-hi pendents els temes següents:
  1. Servei dels majors de 55 anys per que tinguin una destinació adequada.
  2. Revisió de la instrucció horària, ja que es fan torns distints dels regulats.
  3. Compensació dels serveis extraordinaris.
 2. La paralització de la Comissió comporta que els temes no puguin siguin tractats a la Mesa de negociació.
 3. No es compta amb un organigrama de funcions, (pas indispensable per a l’elaboració d’un catàleg o relació de llocs de treball).
 4. S’han inventat de forma informal i alegal diverses unitats a la Policia Local dotades de personal amb condicions de treball distintes de la resta del col·lectiu sense efectuar cap tramitació per la seva creació i provisió.
 5. No es negocia el sistema de vacances anual.
 6. S’està incomplint la normativa en matèria d’armament (reconeixements psicològics periòdics i practiques anuals de tir).
 7. No s’han establit els serveis mínims de la Policia Local (necessaris per la seguretat dels treballadors i la garantia del servei).
 8. No s’han adoptat mesures per pal·liar la falta de personal (convocatòria de l’oferta pública 2015-2017, no cobertura de baixes per IT de llarga durada, no creació d’una borsa d’hores de caràcter voluntari per garantir el servei).

 

Per tot això entenem que no hi ha voluntat negociadora per part del regidor Miquel Perelló, que està incomplint les seves obligacions, dificultant l’exercici dels drets col·lectius del personal i generant malestar entre els treballadors, situació que repercuteix negativament en el servei prestat als ciutadans de Manacor.

 

Considerem que per aquesta manca d’operativitat i abandonament de les funcions corresponents al seu càrrec que Sr. Miquel Perelló ha de ser relegat del seu càrrec de regidor delegat d’Interior i president de la Comissió Tècnica de la Policia Local.

ARA NOSALTRES

Pòlissa d'accidents per a afiliats

Butlletí setmanal ocupació pública

Calendari laboral 2018

 Descomptes afiliats FeSP-UGT/UOC

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

 

ÚLTIMOS TWEETS

 

 

Enllaç al blog d'Administració Autonòmica   Enllaç a Foro de Formació   Enllaç a Seguros Atlantis  

Enllaç a Global dent   Enllaç a Liguirre Resort Enoturismo   Enllaç a Escuela Julián Besteiro

SEGUEIX-NOS

IR ARRIBA