UGT firma un acuerdo que restituye derechos y salarios a las empleadas y empleados públicos

La Federación de Empleadas y Empleados de los Servicios Públicos (FeSP) de UGT y el Gobierno firman un Acuerdo plurianual  sobre las condiciones laborales de los trabajadores de la Función Pública que asegura una subida del 6,1% fijo hasta 2020 y del 6,9% para distintos colectivos a través de fondos adicionales. El incremento salarial alcanzaría el 8,79% si se cumplen varias previsiones económicas que son el crecimiento del PIB en 2019 y 2020 y el cumplimiento de déficit. Seguir Leyendo

EL SINDICAT DE POLICIA DE LA UGT ADVERTEIX A CAPDEPERA QUE VIGILARÀ LES ACTUACIONS MUNICIPALS

La plantilla de la Policia Local de Capdepera duu mesos intentant arribar a un acord amb el consistori per posar ordre a les seves condicions retributives com les de condicions de treball, però no està sent possible.

 La falta de credibilitat que té el batle de Capdepera, pel que fa a les seves promeses, ha fet que la plantilla policial hagi anunciat que deixa de fer serveis extraordinaris. Això no seria del tot un problema si s’hagués dut una política en matèria de personal que garantís efectius policials suficients per prestar servei, però no ha estat el cas –malgrat que som coneixedors de l’aberració que ha suposat les continues congelacions en les ofertes públiques d’ocupació dictades per l’Estat-.

 Recentment s’havia anunciat, per part del consistori gabellí, que la XXVIII Mitja Marató i demés proves esportives de les festes del Carme, se suspenien per no poder garantir la seguretat dels participants.

 Però la sorpresa ve quan a la plana web del consistori de Capedera apareix que es realitzaran, per mor d’una comunicació que ha fet el Director General d’Interior i Emergències, Pere Perelló, dient al batle gabellí que mitjançant un Decret de Batlia es poden atorgar competències de circulació a l’agrupació de Protecció Civil.

 Des del Sindicat de Policia Local de la FeSP-UGT manifestem que:

 -       En el supòsit que es realitzi aquest Decret, immediatament el durem als serveis jurídics del sindicat, per analitzar la seva legalitat.

-       En el cas de que no sigui legal, s’emprendran totes les accions legals oportunes i dirigides cap a batlia, per haver dictar el decret i cap a la direcció general d’interior, per haver suggerit fer-ho.

 A mode de recordatori, s’han donat diversos casos on la Fiscalia està investigant per situacions semblants: ajuntament de Moncada i l’ajuntament de Sevilla.

 Des del sindicat de Policia de la FeSP-UGT volem que es puguin fer aquestes activitats esportives amb total seguretat, perquè els ciutadans no tenen cap culpa de tenir un governants incapaços de gestionar bé la responsabilitat que tenen i que s’inventen solucions que ratllen la il·legalitat. Però per responsabilitat i professionalitat hem de demanar que es facin amb totes les garanties de seguretat i legalitat, tant pels participants com per els voluntaris de Protecció Civil.

Campaña renta 2017

Manifestació per les pensions

Butlletí setmanal ocupació pública

Calendari laboral 2018

 Descomptes afiliats FeSP-UGT/UOC

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

 

ÚLTIMOS TWEETS

 

 

Enllaç al blog d'Administració Autonòmica   Enllaç a Foro de Formació   Enllaç a Seguros Atlantis  

Enllaç a Global dent   Enllaç a Liguirre Resort Enoturismo   Enllaç a Escuela Julián Besteiro

SEGUEIX-NOS

IR ARRIBA