"NO HABRÁ ACUERDO SI EL GOBIERNO NO MEJORA SALARIOS Y JORNADA"

El retraso en la presentación de los Presupuestos Generales del Estado da una semana más de margen para la negociación de un Acuerdo para los empleados públicos.Al término de la reunión de hoy, Frederic Monell, portavoz de UGT ha afirmado que el Gobierno tendrá que mejorar sus cifras salariales. De lo contrario no habrá Acuerdo.

LEER MÁS

 

CONCENTRACIÓ A CORT, EN DEFENSA DE LA DIGNITAT DE LA POLICIA DE PALMA I ELS SERVEIS POLICIALS

UGT, amb la resta d'organitzacions sindicals amb representativitat a l'ajuntament de Palma, s'ha concentrat avui, a la Pça. de Cort per a defensar la dignitat de la Policia Local de Palma i els serveis policials.


D'aquesta forma UGT mostra el seu total rebuig a la nefasta gestió que ha estat duent, fins a dia d'avui, la regidora de l'àrea de seguretat ciutadana, Angélica Pastor.


Difícilment podem trobar exemples de tan dolenta gestió, mala organització dels serveis, falta de model policial, vendre fum respecte a una restructuració del cos de la policia des de l'inici de la legislatura que encara no s'ha fet i un llarguíssim etc.


Ha quedat palesa la manca de coneixements en gestió pública i la total manca de capacitat de conduir a la Policia Local de Palma, com a regidora.

 

No a la violencia de género

 Descomptes afiliats FeSP-UGT/UOC

Calendari laboral 2017

Butlletí setmanal ocupació pública

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

 

ÚLTIMOS TWEETS

 

 

Enllaç al blog d'Administració Autonòmica   Enllaç al sindicat d'infermeria   Enllaç a Foro de Formació   Enllaç al sindicat de Justícia

Enllaç a Seguros Atlantis   Enllaç a Global dent   Enllaç a Liguirre Resort Enoturismo   Enllaç a Escuela Julián Besteiro

SEGUEIX-NOS

IR ARRIBA