FeSP-UGT defenderá por todas las vías sus propuestas para los empleados públicos

UGT ha reiterado la necesidad de alcanzar un pacto de legislatura para recuperar, de manera progresiva, el poder adquisitivo perdido durante la crisis.

 

CONCENTRACIÓ A CORT, EN DEFENSA DE LA DIGNITAT DE LA POLICIA DE PALMA I ELS SERVEIS POLICIALS

UGT, amb la resta d'organitzacions sindicals amb representativitat a l'ajuntament de Palma, s'ha concentrat avui, a la Pça. de Cort per a defensar la dignitat de la Policia Local de Palma i els serveis policials.


D'aquesta forma UGT mostra el seu total rebuig a la nefasta gestió que ha estat duent, fins a dia d'avui, la regidora de l'àrea de seguretat ciutadana, Angélica Pastor.


Difícilment podem trobar exemples de tan dolenta gestió, mala organització dels serveis, falta de model policial, vendre fum respecte a una restructuració del cos de la policia des de l'inici de la legislatura que encara no s'ha fet i un llarguíssim etc.


Ha quedat palesa la manca de coneixements en gestió pública i la total manca de capacitat de conduir a la Policia Local de Palma, com a regidora.

 

No a la violencia de género

 Descomptes afiliats FeSP-UGT/UOC

Calendari laboral 2017

Butlletí setmanal ocupació pública

SÍGUENOS EN FACEBOOK

 

ÚLTIMOS TWEETS

 

 

Enllaç al blog d'Administració Autonòmica   Enllaç al sindicat d'infermeria   Enllaç a Foro de Formació   Enllaç al sindicat de Justícia

Enllaç a Seguros Atlantis   Enllaç a Global dent   Enllaç a Liguirre Resort Enoturismo   Enllaç a Escuela Julián Besteiro

SEGUEIX-NOS

IR ARRIBA