"NO HABRÁ ACUERDO SI EL GOBIERNO NO MEJORA SALARIOS Y JORNADA"

El retraso en la presentación de los Presupuestos Generales del Estado da una semana más de margen para la negociación de un Acuerdo para los empleados públicos.Al término de la reunión de hoy, Frederic Monell, portavoz de UGT ha afirmado que el Gobierno tendrá que mejorar sus cifras salariales. De lo contrario no habrá Acuerdo.

LEER MÁS

 

UGT IMPULSA ELS ÚLTIMS TRÀMITS PERQUÈ LA JUBILACIÓ ANTICIPADA DE POLICIES LOCALS SIGUI PER FI UNA REALITAT

El Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social ha remès a UGT el Projecte de Reial decret pel qual s'estableix el coeficient reductor de l'edat de jubilació dels policies locals al servei de les Administracions Públiques. Ara s'obre el termini d'al·legacions per part de les organitzacions sindicals; el tràmit d'aprovació definitiva del reial decret ha d'estar acompanyada de totes aquelles modificacions i acomodament legislatiu que es considerin pertinents per a la seva publicació definitiva en el BOE.

L'enviament del Projecte es produeix després del constrenyiment demanat per la d'UGT al Ministeri perquè compleixi amb els terminis estipulats, a fi que els policies locals puguin fer efectiva la seva jubilació anticipada.

El Sindicat de Policia de la FeSP-UGT de les Illes Balears, estudiarà el document i realitzarà les al·legacions oportunes.

Projecte de Reial decret

No a la violencia de género

 Descomptes afiliats FeSP-UGT/UOC

Calendari laboral 2017

Butlletí setmanal ocupació pública

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

 

ÚLTIMOS TWEETS

 

 

Enllaç al blog d'Administració Autonòmica   Enllaç al sindicat d'infermeria   Enllaç a Foro de Formació   Enllaç al sindicat de Justícia

Enllaç a Seguros Atlantis   Enllaç a Global dent   Enllaç a Liguirre Resort Enoturismo   Enllaç a Escuela Julián Besteiro

SEGUEIX-NOS

IR ARRIBA