UGT firma un acuerdo que restituye derechos y salarios a las empleadas y empleados públicos

La Federación de Empleadas y Empleados de los Servicios Públicos (FeSP) de UGT y el Gobierno firman un Acuerdo plurianual  sobre las condiciones laborales de los trabajadores de la Función Pública que asegura una subida del 6,1% fijo hasta 2020 y del 6,9% para distintos colectivos a través de fondos adicionales. El incremento salarial alcanzaría el 8,79% si se cumplen varias previsiones económicas que son el crecimiento del PIB en 2019 y 2020 y el cumplimiento de déficit. Seguir Leyendo

UGT IMPULSA ELS ÚLTIMS TRÀMITS PERQUÈ LA JUBILACIÓ ANTICIPADA DE POLICIES LOCALS SIGUI PER FI UNA REALITAT

El Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social ha remès a UGT el Projecte de Reial decret pel qual s'estableix el coeficient reductor de l'edat de jubilació dels policies locals al servei de les Administracions Públiques. Ara s'obre el termini d'al·legacions per part de les organitzacions sindicals; el tràmit d'aprovació definitiva del reial decret ha d'estar acompanyada de totes aquelles modificacions i acomodament legislatiu que es considerin pertinents per a la seva publicació definitiva en el BOE.

L'enviament del Projecte es produeix després del constrenyiment demanat per la d'UGT al Ministeri perquè compleixi amb els terminis estipulats, a fi que els policies locals puguin fer efectiva la seva jubilació anticipada.

El Sindicat de Policia de la FeSP-UGT de les Illes Balears, estudiarà el document i realitzarà les al·legacions oportunes.

Projecte de Reial decret

Campaña renta 2017

Manifestació per les pensions

Butlletí setmanal ocupació pública

Calendari laboral 2018

 Descomptes afiliats FeSP-UGT/UOC

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

 

ÚLTIMOS TWEETS

 

 

Enllaç al blog d'Administració Autonòmica   Enllaç a Foro de Formació   Enllaç a Seguros Atlantis  

Enllaç a Global dent   Enllaç a Liguirre Resort Enoturismo   Enllaç a Escuela Julián Besteiro

SEGUEIX-NOS

IR ARRIBA