"NO HABRÁ ACUERDO SI EL GOBIERNO NO MEJORA SALARIOS Y JORNADA"

El retraso en la presentación de los Presupuestos Generales del Estado da una semana más de margen para la negociación de un Acuerdo para los empleados públicos.Al término de la reunión de hoy, Frederic Monell, portavoz de UGT ha afirmado que el Gobierno tendrá que mejorar sus cifras salariales. De lo contrario no habrá Acuerdo.

LEER MÁS

 

LA FESP-UGT HA DENUNCIAT AL CONSISTORI D’ALAIOR PER VULNERACIÓ AL DRET DE LLIBERTAT SINDICAL

La Federació d’Empleades i Empleats dels Serveis Públics de UGT (FeSP-UGT) ha denunciat al Consistori d’Alaior per “vulneració al dret de llibertat sindical”, al negar-se a convocar de manera sistemàtica als representants dels treballadors a les meses de negociació, emparant-se “en que la plaça d’assessor de Recursos Humans no està coberta”.

La FeSP-UGT i la resta dels representants dels treballadors han sol·licitat en diverses ocasions la convocatòria de la preceptiva Mesa General de Negociació, i no han obtingut cap tipus de resposta per part de l’Ajuntament.

L’Administració, amb la seva inacció, està posant traves als delegats per exercir lliurement les seves funcions com a representants dels treballadors del Consistori, i al mateix temps, està perjudicant els interessos dels treballadors del Consistori, donat que no s’està donant la possibilitat de negociar alguns assumptes que duen més d’un any pendents.

La FeSP-UGT també s’ha mostrat molesta amb l’actitud del Regidor de Personal per les desqualificacions personals de les que han estat objecte els seus delegats, i ha advertit que utilitzarà tots els mecanismes legals necessaris per a que aquesta situació no torni a repetir-se.

Aquest fets descrits contravenen el que estipula la Llei de l’Estatut Bàsic de l’Empleat Públic, concretament l’article 34.6, així com també el preceptuat a la Llei Orgànica 11/1985 de Llibertat Sindical.

No a la violencia de género

 Descomptes afiliats FeSP-UGT/UOC

Calendari laboral 2017

Butlletí setmanal ocupació pública

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

 

ÚLTIMOS TWEETS

 

 

Enllaç al blog d'Administració Autonòmica   Enllaç al sindicat d'infermeria   Enllaç a Foro de Formació   Enllaç al sindicat de Justícia

Enllaç a Seguros Atlantis   Enllaç a Global dent   Enllaç a Liguirre Resort Enoturismo   Enllaç a Escuela Julián Besteiro

SEGUEIX-NOS

IR ARRIBA