UGT firma un acuerdo que restituye derechos y salarios a las empleadas y empleados públicos

La Federación de Empleadas y Empleados de los Servicios Públicos (FeSP) de UGT y el Gobierno firman un Acuerdo plurianual  sobre las condiciones laborales de los trabajadores de la Función Pública que asegura una subida del 6,1% fijo hasta 2020 y del 6,9% para distintos colectivos a través de fondos adicionales. El incremento salarial alcanzaría el 8,79% si se cumplen varias previsiones económicas que son el crecimiento del PIB en 2019 y 2020 y el cumplimiento de déficit. Seguir Leyendo

LA FESP-UGT HA DENUNCIAT AL CONSISTORI D’ALAIOR PER VULNERACIÓ AL DRET DE LLIBERTAT SINDICAL

La Federació d’Empleades i Empleats dels Serveis Públics de UGT (FeSP-UGT) ha denunciat al Consistori d’Alaior per “vulneració al dret de llibertat sindical”, al negar-se a convocar de manera sistemàtica als representants dels treballadors a les meses de negociació, emparant-se “en que la plaça d’assessor de Recursos Humans no està coberta”.

La FeSP-UGT i la resta dels representants dels treballadors han sol·licitat en diverses ocasions la convocatòria de la preceptiva Mesa General de Negociació, i no han obtingut cap tipus de resposta per part de l’Ajuntament.

L’Administració, amb la seva inacció, està posant traves als delegats per exercir lliurement les seves funcions com a representants dels treballadors del Consistori, i al mateix temps, està perjudicant els interessos dels treballadors del Consistori, donat que no s’està donant la possibilitat de negociar alguns assumptes que duen més d’un any pendents.

La FeSP-UGT també s’ha mostrat molesta amb l’actitud del Regidor de Personal per les desqualificacions personals de les que han estat objecte els seus delegats, i ha advertit que utilitzarà tots els mecanismes legals necessaris per a que aquesta situació no torni a repetir-se.

Aquest fets descrits contravenen el que estipula la Llei de l’Estatut Bàsic de l’Empleat Públic, concretament l’article 34.6, així com també el preceptuat a la Llei Orgànica 11/1985 de Llibertat Sindical.

ARA NOSALTRES

Butlletí setmanal ocupació pública

Calendari laboral 2018

 Descomptes afiliats FeSP-UGT/UOC

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

 

ÚLTIMOS TWEETS

 

 

Enllaç al blog d'Administració Autonòmica   Enllaç a Foro de Formació   Enllaç a Seguros Atlantis  

Enllaç a Global dent   Enllaç a Liguirre Resort Enoturismo   Enllaç a Escuela Julián Besteiro

SEGUEIX-NOS

IR ARRIBA