UGT firma un acuerdo que restituye derechos y salarios a las empleadas y empleados públicos

La Federación de Empleadas y Empleados de los Servicios Públicos (FeSP) de UGT y el Gobierno firman un Acuerdo plurianual  sobre las condiciones laborales de los trabajadores de la Función Pública que asegura una subida del 6,1% fijo hasta 2020 y del 6,9% para distintos colectivos a través de fondos adicionales. El incremento salarial alcanzaría el 8,79% si se cumplen varias previsiones económicas que son el crecimiento del PIB en 2019 y 2020 y el cumplimiento de déficit. Seguir Leyendo

ELS RESPONSABLES DELS SINDICATS DE POLICIA LOCAL DE TOTA ESPANYA, ENS REUNIREM A MADRID PER A TRACTAR DIVERSES QÜESTIONS:

  • AVANÇAMENT EDAT JUBILACIÓ

S’està pendent a la previsió pressupostaria per a la propera LPGE 2018. És cert que ahir el Ministre d’Hisenda digué que es prorrogarien els de 2017, però avui es dóna un termini de 3 a 4 setmanes per tancar la negociació, és a dir, està tot obert. El cert és que: el Govern espanyol ha badat, han estat molts de mesos sense avançar amb aquest tema, però també és cert que si els pressupostos del 2018 arriben a un acord es podrà dur a terme l’avançament de la jubilació. No podem donar el tema per tancat, perquè encara no és una realitat, però sí que els companys que estan negociant amb els ministres d’Hisenda i la de Treball, ens han manifestat que el moment polític és el que és, però que totes les parts intervinents -Govern, Sindicats i FEMP- estan d’acord en que això s’apliqui ja. Hem de ser conscients de la debilitat que té el Govern espanyol, per l’aprovació dels pressupostos, per tant això fa que tot es pugui retrassar.

  • IMPLICACIÓ DE LES POLICIES LOCALS EN LA LLUITA ANTITERRORISTA

 El responsable Federal del Sindicat de Policia Local de la UGT, ens comunicà que se sap que el Ministeri d’Interior està redactant una Instrucció, dirigida a la FEMP, que donarà les línees d’actuació i implicació dels cossos de les Policies Locals en la lluita antiterrorista. El Sindicat de Policia Local de la UGT ja ha traslladat al Ministeri d’Interior la necessitat de que les Policies Locals tinguin dotació d’armes largues per a determinats serveis i que se’ns doni formació pel seu ús i armilles antibales, així com la pròpia en matèria antiterrorista per a poder desenvolupar, amb garanties, aquesta nova tasca. Això mateix s’ha parlat amb el President de la FEMP i ens ha manifestat estar d’acord amb les nostres pretensions. Des del Sindicat de Policia Local de la UGT són ben conscient que els Policies Locals han de tenir les mateixes condicions i materials que la resta de FFCCSS.

  • TEMES DIVERSOS

Tots els responsables territorials del Sindicat de Policia Local la UGT, traslladarem la necessitat d’homogenitzar la formació, accés a la informació, eliminar les ingerències polítiques dins el funcionament de les plantilles policials.

A la Mesa General de Funció Pública, FeSP ha proposat pel proper exercici 2018 una taxa de reposició del 120%, per intentar recuperar la manca de personal funcionari a les administracions públiques després de tants d’anys de retalls.

El Sindicat de la Policia Local de la UGT ha acordat iniciar una sèrie de campanyes de difusió per a tot el col·lectiu que són:

  • Estudi d’implatació del Grup B funcionarial pels agents de Policia Local
  • Carrera Professional reconeguda acadèmicament pel Ministeri d’Educació.
  • Impulsar una norma nacional que estableixi de forma homogènea la coordinació, acompanyada d’una legislació per a la Policia Local a Espanya.

Així mateix tots aprofitarem per donar un suport especial als companys de la Guàrdia Urbana de tota Catalunya, així ho traslladarem al responsable del Sindicat de Policia Local UGT Catalunya i ens consta que n’ha fet difusió i que els companys d’allà n’estan molt agraïts.

ARA NOSALTRES

 

Butlletí setmanal ocupació pública

Calendari laboral 2018

 Descomptes afiliats FeSP-UGT/UOC

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

 

ÚLTIMOS TWEETS

 

 

Enllaç al blog d'Administració Autonòmica   Enllaç a Foro de Formació   Enllaç a Seguros Atlantis  

Enllaç a Global dent   Enllaç a Liguirre Resort Enoturismo   Enllaç a Escuela Julián Besteiro

SEGUEIX-NOS

IR ARRIBA