UGT firma un acuerdo que restituye derechos y salarios a las empleadas y empleados públicos

La Federación de Empleadas y Empleados de los Servicios Públicos (FeSP) de UGT y el Gobierno firman un Acuerdo plurianual  sobre las condiciones laborales de los trabajadores de la Función Pública que asegura una subida del 6,1% fijo hasta 2020 y del 6,9% para distintos colectivos a través de fondos adicionales. El incremento salarial alcanzaría el 8,79% si se cumplen varias previsiones económicas que son el crecimiento del PIB en 2019 y 2020 y el cumplimiento de déficit. Seguir Leyendo

AJUNTAMENT DE PALMA MESA EXTRAORDINÀRIA DE NEGOCIACIÓ CONJUNTA

En la Taula de negociació conjunta del passat dia 21/09/17 es va aprovar, amb el vot afirmatiu de tots els Sindicats de la mesa, l'Oferta d'Ocupació Pública 2017 de l'Àrea Delegada de Seguretat Ciutadana, després de la negociació dels criteris d'aplicació i atenent a la proposta realitzada per UGT, l'Oferta va quedar com es detalla a continuació:

Cos de Bombers:

12 places, 7 corresponen a l'oferta pública de l'any 2015 i 5 a la taxa de reposició 2017. Es convocaran, al més aviat possible, totes juntes aprofitant que ja hi ha bases aprovades i només falta la seva publicació en el BOIB.

Cos Policia Local:

1 plaça de Comissari, de l'oferta de 2015.

2 places de Major, de l'oferta de 2016.

2 places d'Inspector, una correspon a l'oferta de 2016 i una altra de la taxa de reposició 2017.

7 de Sotsinspector, totes elles de la taxa de reposició 2017.

10 d'Oficial, totes elles de la taxa de reposició de l'any 2017.

96 places de Policia Local, totes elles de la taxa de reposició d'efectius 2017, prevista en la LGPE-2017.

Hi ha el compromís de la Regidora de convocar el màxim percentatge de les places com a promoció interna.

 

RESUM MESA DE NEGOCIACIÓ FUNCIONARIS 21/09/2017

Seguidament va tenir lloc, la taula negociació de funcionaris:

- Es van aprovar les actes de taules anteriors i a continuació (d'acord amb els criteris dels SS.JJ. d'aquest Ajuntament), es va procedir a convalidar per part del sindicat SPPME, una sèrie d'acords adoptats en taula de negociació conjunta. Que també s'haurien d'haver tractat en taula de funcionaris.

- Es va informar per part de la coordinadora de l'àrea delegada de seguretat ciutadana al sindicat SPPME de l'acord sobre l'Oferta d'Ocupació Pública 2017. Des d'UGT sol·licitem que l'Administració cerqui una solució, ja actualment l'única cosa que s'aconsegueix és retardar la negociació.

- Bases de llocs de lliure designació, no hi ha acord per part sindical, l'administració les tornarà a portar en propera taula. Manifesten que els retarda el concurs de trasllats.

- S'adona de l'augment en una expansió d'un tècnic animador sociocultural, a causa de l'increment de tasques.

- Es modifiquen els requisits dels intèrprets informadors, exigint-los l'idioma anglès nivell B2, obligatori, com a mínim i un altre idioma entre els següents:

Francès, Alemany, Rus, Àrab, Xinès o Japonès.

- Canvi de denominació del Cap de departament de Cultura i Esports, passant a ser sol Cap departament de Cultura.

- S'augmenten 3 expansions en DUE (Sanitat)

- Modificació del lloc de treball del Cap de secció d'aplicacions. S'obre el lloc a totes les administracions i s'afegeix el cos de tècnics de la UIB.

- Modificació del lloc de treball de l'Oficina de fons Europeus, s'obre a totes les administracions i podrà ser ocupat per un A1 o A2. Manifestem que el complement específic vagi lligat al lloc i no a la persona que ho ocupi, sigui A1 o A2. A més sol·licitem que l'administració estableixi acords de reciprocitat amb altres administracions a l'hora d'obrir la cobertura d'aquests.

- Modificació del Cap de Secció de Control d'Activitats i Seguretat dels Establiments II, es va oferir i va quedar deserta, s'obre a altres administracions. Es dóna la mateixa situació amb el Cap de Departament d'Activitats i Seguretat d'Establiments, en aquest cas se sol·licita un A1 o A2. Seria de forma provisional per la necessitat urgent que té el departament.

- Modificació del lloc de Cap de Servei d'Auditories i control Financer i del Cap de Servei de Control i Fiscalització Prèvia. Llocs només per TAE i no TAG/TAE com fins ara. Se sol·licita que s'igualin els complements específics. Demanem que es valorin els llocs de treball.

- El pròxim dia 27 de Setembre es farà una taula monogràfica per tractar els punts de: carrera professional, el seu desenvolupament i resoldre les anomalies detectades des de la seva aplicació.

- Demanàvem informació sobre el concurs de trasllats i la provisió, la resposta primer les bases de lliures designacions, continuar amb les Prefectures. Per al mes qui ve portar unes bases generals.

- Negociació Promoció interna: el dia 11 d'Octubre es convocarà una taules específica per tractar l'Oferta Pública en funció Pública, la taxa de reposició i la promoció.

- Per la situació actual d'alerta antiterrorista, sol·licitem més formació i protocols d'actuació, per part de l'àrea de seguretat s'informa que s'ha començat a donar formació específica a algunes unitats, la intenció d'adquirir armilles (340) antibales i millorar la seguretat dels accessos a la caserna de Sant Ferran.

El SPPME, exposa el nul control, l'abús i irregularitats que s'ha fet de la borsa de jornada voluntària d'estiu, amb serveis a la carta, duplicitats, etc. La coordinadora i el coordinador, diuen desconèixer aquestes accions.

Per UGT, sol·licitem si coneixen quants policies realitzen el servei i el seu cost, indicant-los que fins al 31 d'Agost aquest podria superar els 195.000 euros i que partida pensaven abonar aquesta despesa. La coordinadora diu que comprovarà les dades perquè a ells els surt molt menys, i que en aquest mes ja se'ls comencés a pagar. Vam mostrar el nostre desacord, quan encara es deuen coses d'any 2016 i no s'abonen.

- Canvis de destinació realitzats a l'àrea de seguretat Ciutadana, aquest assumpte és tabú, quan es comença a tractar o no els volen regularitzar o no tenen cap justificació per a alguns llocs. Però la veritat és que responen amb evasives, adoptant una postura defensiva i tancada.


Amb aquest punt va finalitzar la taula, perquè ja no donava per més, quedant 40 qüestions de l'ordre del dia pendents.  Ja veurem quan es tractaran.

ARA NOSALTRES

 

Butlletí setmanal ocupació pública

Calendari laboral 2018

 Descomptes afiliats FeSP-UGT/UOC

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

 

ÚLTIMOS TWEETS

 

 

Enllaç al blog d'Administració Autonòmica   Enllaç a Foro de Formació   Enllaç a Seguros Atlantis  

Enllaç a Global dent   Enllaç a Liguirre Resort Enoturismo   Enllaç a Escuela Julián Besteiro

SEGUEIX-NOS

IR ARRIBA