Novetats generals

MESA ENSENYAMENT CONCERTAT

El sindicat de privada del sector d’ensenyament de la FeSP-UGT ha participat avui mati a la mesa de concertada. Els punts de l’ordre de la reunió eren els següents:

1. Acord reducció a 23 h lectives professorat ESO, CF i Batxillerat.

2. Acord jubilacions parcials.

3. Torn obert de paraula

Els sindicats que formam part de la mesa hem presentat de manera conjunta una proposta amb la finalitat de poder signar quant abans millor els dos acords. Sembla que el proper mes d’abril es signaran els dos documents per poder fer-los efectius a partir del curs 2018/2019.

Des de la UGT hem sol·licitat, novament, que la reducció a 23 h pugui aplicar-se també als mestres d’educació especial de TAVA, per analogia als mestres dels cicles formatius i per l’edat dels alumnes. La conselleria ens ha comunicat que estudiaran la proposat per veure la viabilitat d’afegir aquests docents a l’Acord.

En el torn obert de paraules, des de FeSP-UGT hem reclamat:

1. Negociació 2n, 3r, 4t i 5è sexenni.

2. Pagues de 25 anys del VI Conveni de Concertada i XIV Conveni de Discapacitat.

3. Que l’aplicació de la pujada salarial a funció pública pels anys 2018, 2019 i 2020, es faci en els mateixos terminis i condicions que a l’ensenyament públic.

Des de la conselleria se’ns ha informat que a la propera mesa del mes d’abril es donarà resposta a totes aquestes propostes.

UGT I CCOO ES CONCENTRARAN PER LA NEGOCIACIÓ DEL CONVENI NACIONAL DE CENTRES DE PERSONES AMB DISCAPACITAT.

UGT i CCOO han sol·licitat els permisos per realitzar una concentració davant la seu d’AEDIS-FOQUA, principal patronal a les Illes Balears.

Segons els representants de UGT i CCOO de les federacions d'ensenyament, aquesta mobilització respon a "immobilisme de la patronal en la negociació del XV conveni nacional del sector de centres i serveis d'atenció a persones amb discapacitat”.

La concentració de Palma,  el proper 10 d’abril a les 12 hores, es suma a les que es celebraran a la resta de comunitats autònomes de l’estat espanyol.

UGT i CCOO no dubten en destacar que “no descarten incrementar les protestes, tant en freqüència com en intensitat", si no es produeixen avanços en les seves revindicacions

CONCENTRACIÓ DE TREBALLADORES I TREBALLADORS DEL SECTOR DE LA DISCAPACITAT PER EXIGIR UN CONVENI JUST PER A PERSONES AMB DISCAPACITAT

Concentració de delegats i delegades del sector d'ensenyament de la FeSP-UGT del Conveni de Centres i Serveis d'atenció a persones amb discapacitat davant la seu de la patronal majoritària a Balears AEDIS.


Aquesta manifestació forma part de les protestes que durant el dia d'avui han tingut lloc a totes les Comunitats Autònomes de l'Estat Espanyol, per aconseguir desbloquejar la negociació del conveni estatal de centres d'atenció a persones amb discapacitat, que a Balears afecta uns 3.000 treballadors.


Els sindicats negociadors del Conveni UGT i CCOO, davant l’immobilisme de la patronal en les negociacions han iniciat avui tota una sèrie de mobilitzacions per pressionar i desbloquejar aquesta situació.

UGT reivindica un conveni digne amb importants millores sociolaborals a nivell de salari, jornada, permisos i vacances. És molt important millorar les condicions laborals de les persones amb discapacitat i dels centres especials d'ocupació on fan feina.

Renda 2018

ARA NOSALTRES

 

Butlletí setmanal ocupació pública

 Descomptes afiliats FeSP-UGT/UOC

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

 

ÚLTIMOS TWEETS

 

 

Enllaç al blog d'Administració Autonòmica   Enllaç a Foro de Formació   Enllaç a Seguros Atlantis  

Enllaç a Global dent   Enllaç a Liguirre Resort Enoturismo   Enllaç a Escuela Julián Besteiro

SEGUEIX-NOS

IR ARRIBA