CONCENTRACIÓ DE TREBALLADORES I TREBALLADORS DEL SECTOR DE LA DISCAPACITAT PER EXIGIR UN CONVENI JUST PER A PERSONES AMB DISCAPACITAT

Concentració de delegats i delegades del sector d'ensenyament de la FeSP-UGT del Conveni de Centres i Serveis d'atenció a persones amb discapacitat davant la seu de la patronal majoritària a Balears AEDIS.


Aquesta manifestació forma part de les protestes que durant el dia d'avui han tingut lloc a totes les Comunitats Autònomes de l'Estat Espanyol, per aconseguir desbloquejar la negociació del conveni estatal de centres d'atenció a persones amb discapacitat, que a Balears afecta uns 3.000 treballadors.


Els sindicats negociadors del Conveni UGT i CCOO, davant l’immobilisme de la patronal en les negociacions han iniciat avui tota una sèrie de mobilitzacions per pressionar i desbloquejar aquesta situació.

UGT reivindica un conveni digne amb importants millores sociolaborals a nivell de salari, jornada, permisos i vacances. És molt important millorar les condicions laborals de les persones amb discapacitat i dels centres especials d'ocupació on fan feina.

Renda 2018

ARA NOSALTRES

 

Butlletí setmanal ocupació pública

 Descomptes afiliats FeSP-UGT/UOC

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

 

ÚLTIMOS TWEETS

 

 

Enllaç al blog d'Administració Autonòmica   Enllaç a Foro de Formació   Enllaç a Seguros Atlantis  

Enllaç a Global dent   Enllaç a Liguirre Resort Enoturismo   Enllaç a Escuela Julián Besteiro

SEGUEIX-NOS

IR ARRIBA