Jo Soc Serveis Públics

josocserveispublics
0
0
0
s2smodern
Posam en marxa el projecte per la GESTIÓ I ATENCIÓ A LA DIVERSITAT EN LA FUNCIÓ PÚBLICA en coordinació amb el Departament Confederal de Migracions, Vicesecretària d'UGT comptant amb el finançament de la Direcció general d'Inclusió i Atenció Humanitària del Ministeri d'Inclusió, Seguretat Social i Migracions i amb el cofinançament del Fons d'Asil, Migració i Integració de la Unió Europea (FAMI).
Els serveis públics són un eix fonamental per al funcionament just i equitatiu de qualsevol societat. Són eines comuns a tota la ciutadania per a la garantia del benestar, la justícia social, la igualtat i els drets laborals i socials. Així, en el marc del projecte, i per tal de contribuir a la sensibilització i la formació de les empleades i empleats públics en la gestió de la diversitat i la promoció de la igualtat de tracte i no discriminació, continuem les accions de formació i sensibilització programades, a través de diferents activitats:
 
- Inici al mes d'octubre de les dues primeres edicions del curs "Gestió de la Diversitat en l'Administració Pública. Serveis Públics inclusius i Antirracistes" de 30 hores de formació en línia, amb un gran èxit d'inscripció i participació, des del portal formatiu de la Secretaria de la Dona i Polítiques Socials.
 
- Difusió i sensibilització a través de diferents eines i materials, entre ells:
  • Espai web, trobades i seminaris a la xarxa, difusió d'actualitat i elaboració i difusió de materials didàctics.
  • Distribució de materials de difusió i sensibilització, tant en format online com imprès. 

Trobareu tota la informació de la campanya #yosoyserviciospublicos al següent enllaç: https://www.yosoyserviciospublicos.es/

volver arriba

Coneix-nos

Sectors

Serveis

  • Guia de serveis

Enllaços d'interès

SEGUEIX-NOS

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".