Presentam Aula d'Igualtat i Polítiques Socials

aula igualtat
0
0
0
s2smodern
L'Aula d'Igualtat i Polítiques Socials que inicia el seu camí en el mes d'octubre de l'any 2020 en el qual el Covid 19, ens obliga a cercar camins per continuar amb la nostra tasca sindical amb cursos de formació, jornades, trobades en format on line.
 
Els Serveis Públics han anat evolucionant per adaptar-se als canvis d'un món cada vegada més complex i interconnectat. Des de l'Aula d'Igualtat i Polítiques Socials, hem obert un espai participatiu de formació que faciliti la formació sindical i professional en temes fonamentals com són:
 La igualtat en els convenis col·lectius, plans d'igualtat, agents sindicals d'igualtat i acció sindical.
Immigració i Serveis Públics. Propostes per a la pràctica professional
Educació i sensibilització per a la igualtat de tracte i no discriminació
Formació especialitzada per sectors de les Administracions Públiques en Polítiques Socials, inclusió i Igualtat
Reptes i desafiaments dels Serveis Públics Anàlisi, reflexió i pràctica des de l'acció sindical i la pràctica professional.
 
ÀREES
Igualtat de gènere (negociació col·lectiva, plans d'igualtat, bretxa salarial de gènere, agents sindicals d'igualtat, cures, violència de gènere ...)
Migracions
discapacitat
Diversitat i orientació sexual
Polítiques Socials i serveis públics
Educació i sensibilització
Memòria Històrica
Acció sindical. Eines per a la igualtat, inclusió, equitat i no discriminació.
 
MODALITAT
Cursos
Seminaris
Jornades
Conferències
Campanyes
 
PEDAGOGIA
El nostre objectiu és aconseguir una formació on line de qualitat amb una proposta pràctica i participativa. Per a això, hem dissenyat una metodologia formativa que uneix teoria i pràctica, partint de l'experiència i de les expectatives del grup, amb estudi de casos, estratègies d'actuació, adequades per a cada sector de les Administracions Públiques, fòrums de discussió, classes virtuals, i seguiment individual de cada participant.
Es tracta per tant, de dur a la realitat, propostes concretes que s'emmarquen en els principis d'igualtat, solidaritat, justícia social i sostenibilitat.
 
CURSOS REALITZATS
Entre octubre i novembre hem realitzat un total de 9 formacions, organitzades per diferents projectes i col·laboracions:
Curs "Com abordar la discriminació i el racisme a l'aula" impartit per Aula Intercultural en col·laboració amb FeSP-UGT Astúries i homologat per Conselleria d'Educació de Govern del Principat d'Astúries.
Campanya "La teva Educació canviarà el món" organitzat per Aula Intercultural, on participen més de 50 centres educatius de diferents CCAA
Curs "Gestió de la diversitat en l'administració pública" impartit pel projecte de "Jo Soc Serveis Públics" i homologat per la Universitat de Lleó. Quatre edicions
Jornades "La coeducació, claus per al desenvolupament sostenible" organitzades per l'Institut Sindical de Cooperació al Desenvolupament, ISCOD - UGT Illes Balears, amb la col·laboració de FeSP - UGT.
Curs "La perspectiva de gènere en les relacions laborals" impartit per la Sª de Dona i Polítiques Socials de FeSP-UGT dirigit a personal de AECID
Curs "La perspectiva de gènere en les relacions laborals" impartit per la Sª de Dona i Polítiques Socials de FeSP-UGT dirigit a el personal del Museu de l'Prat.
Properament: Curs "Coneixement dels aspectes singulars de l'multilingüisme i la diversitat cultural a Ceuta i Melilla" organitzades per FeSP-UGT Ceuta
 
LA PARTICIPACIÓ EN NÚMEROS
En els cursos han participat un total de 708 treballadors i treballadores dels serveis públics,
1760 visites a l'Aula d'Igualtat i Polítiques Socials
6500 visualitzacions dels seminaris
 
OPINIONS L'ALUMNAT
 A continuació us deixem algunes de les opinions del nostre alumnat sobre diferents cursos:
"El curs és molt interessant i els materials entretinguts, informatius i adequats."
Lorena alumna del curs "Com abordar la discriminació i el racisme a l'aula"
 
"Bon dia!, El primer, agrair l'existència d'aquest curs i haver tingut la possibilitat de fer-ho. L'estructura de treball, temàtica, contingut i didàctica m'ha semblat brillant i el fet de disposar d'un fòrum de discussió / blog grupal, amb preguntes obertes de cada unitat temàtica, ha enriquit encara més el procés d'ensenyament-aprenentatge",
Beatriu, alumna del curs de "Gestió de la diversitat en l'administració pública"
 
"M'ha encantat, he après, recordat i reflexionat. Ha estat un plaer poder escoltar aquestes conferències. M'han aportat molt". Margarita, participant de les Jornades "La coeducació, claus per al desenvolupament sostenible"
 

VISITA LA NOSTRA WEB

 
volver arriba

Coneix-nos

Sectors

Serveis

  • Guia de serveis

Enllaços d'interès

SEGUEIX-NOS

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".