Prevenir el racisme per exercir els nostres drets

seminari aula
0
0
0
s2smodern
"Prevenir el racisme per exercir els nostres drets"
 
Alumnat de Sant Felip Neri - Coop. Gorg Blau participa de la trobada en línia "Compartir el món i exercir els nostres drets" amb la Secretaria d'Estat de Migracions, Sra Hana Jalloull, el secretari d'Estat d'Educació, Alejandro Tiana i altres centres educatius implicats en la campanya La teva educació canviarà el món.
 
Des d'UGT, celebrem el Dia dels Drets Humans, aquest dijous 10 de desembre, amb la trobada en línia "Compartir el món i exercir els nostres drets" on comptarem amb la presència de la Secretaria d'Estat de Migracions, Sra Hana Jalloull, el secretari de estat d'educació, Alejandro Tiana, a més dels centres educatius implicats en la campanya La teva educació canviarà el món.
 
Des del mes d'octubre, AULA INTERCULTURAL, projecte per al foment de la interculturalitat d'UGT, ha impulsat la campanya online La teva educació canviarà el món per posar al servei de la comunitat educativa recursos que possibilitin prevenir el racisme i fomentar l'exercici efectiu dels drets humans des de les aules. En aquesta campanya hi han pres part centres educatius d'Andalusia, Aragó, Balears, Castella la Manxa, Catalunya, Extremadura, Madrid i Navarra.
En concret a les Balears han participat d'aquesta experiència els centres Sant Felip Neri - Coop. Gorg Blau de Mallorca i el CC Cor de Maria de Menorca.
 
Des d'UGT, considerem imprescindible facilitar recursos per a garantir una educació per a totes i tots. En aquest sentit, en aquests mesos en la campanya La teva educació canviarà el món hem treballat sobre la diversitat cultural de la nostra societat i sobre la importància dels referents per al desenvolupament de trajectòries professionals des de la igualtat d'oportunitats. Per a això, hem celebrat dos seminaris virtuals on vam comptar amb la col·laboració de Lucia Mbomio i Alejandra Salmerón Ntutumu, totes dues especialistes en interculturalitat. A més hem posat en marxa una plataforma en línia amb textos i activitats per treballar a l'aula.
 
Amb motiu del dia dels Drets Humans, 10 de desembre, des d'AULA INTERCULTURAL, organitzem el 3r Seminari OnLine que té per títol "Compartir el món i exercir els nostres drets".
 
La intenció d'aquesta trobada és fer visible la importància de la implicació tant de les institucions com de la ciutadania en l'exercici dels drets humans. Per a això comptarem amb la presència de la Secretaria d'Estat de Migracions, Sra Hana Jalloull, el secretari d'Estat d'Educació, Alejandro Tiana, també ens acompanya Karoline Fernández de la Hoz Zeitler, directora de l'Observatori espanyol de el Racisme i la Xenofòbia ( OBERAXE) i els centres educatius implicats en la campanya el teu educació va canviar el món.

En aquest tercer seminari alumnat de Sant Felip Neri - Coop. Gorg Blau mantindrà un diàleg amb les institucions per a la prevenció de l'racisme. També, els i les alumnes dels centres educatius que han pres part en la campanya compartiran les seves reflexions per impulsar canvis i garantir el foment de la interculturalitat des de les aules i l'educació.

AQUÍ POTS VEURE LA TROBADA

volver arriba

Coneix-nos

Sectors

Serveis

  • Guia de serveis

Enllaços d'interès

SEGUEIX-NOS

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".