Qui és qui? El joc interactiu d'Aula Intercultural

Qui és qui? El joc interactiu d'Aula Intercultural
0
0
0
s2smodern
Aquest curs 20-21 està essent molt complicat i ple d'incerteses i malgrat tot la comunitat educativa, professorat, famílies i alumnes ens hem portat molt bé. Des d'AULA INTERCULTURAL apostam per fer visible la importància d'una educació intercultural per prevenir el racisme i aprendre a exercir els drets de manera efectiva des de les aules.
 
Des d'AULA INTERCULTURAL volem facilitar eines, estratègies, materials educatius i informació actualitzada per treballar amb la comunitat educativa braç a braç perquè ningú es quedi enrere.
 
Hem invertit molts esforços i energia i ens fa molta il·lusió presentar Qui és qui? Un joc interactiu per gaudir amb la família o amb amigues i amics i reconèixer l'enriquiment que suposa la interculturalitat en el nostre dia a dia.
 
Sabem que són diversos els orígens, famílies, llengües, accents, creences, capacitats, colors de pell, coneixements o formes d'entendre els afectes que dibuixen el mosaic de la nostra realitat social i educativa.
 
Els centres educatius són un reflex de la societat diversa en la qual vivim i l'educació és l'avantsala per a la incorporació a la vida social i laboral. En aquest sentit, al reconèixer la diversitat, fer a totes les persones visibles i protagonistes tant des de les nostres necessitats i contribucions, podrem construir una educació per a totes i tots.
 
Qui és qui? És un joc interactiu. Són preguntes i respostes per a conèixer la nostra societat, els seus protagonistes en diferents àmbits de la vida. Pots jugar des de casa teva o a la teva aula. A través de les preguntes i respostes volem desenvolupar una pedagogia inclusiva que fomenti la capacitat crítica davant les injustícies, el diàleg i la construcció d'identitats segures que convisquin en el respecte a la diversitat.
 
Volem aprendre jugant sobre persones que dia a dia fan del nostre món un lloc millor. A més de reconèixer diferents aportacions fonamentals per al desenvolupament de la nostra societat.
 
Creiem que és necessari disposar d'aquestes eines didàctiques per facilitar a la comunitat educativa el foment de la interculturalitat i la prevenció del racisme.
 

Hi pots jugar clicant al següent enllaç: https://aulaintercultural.org/quien-es-quien/

volver arriba

Coneix-nos

Sectors

Serveis

 • Assessorament laboral.
 • Atlantis - Cobertura de protecció en cas d'atur.
 • Caixa de resistència.
 • Descomptes per afiliats.
 • Formació Professional.
 • Formació ocupacional.
 • Formació sindical.
 • Habitatge social.
 • Oficina tècnica de prevenció de riscos laboral.
 • Servei d'informació social.
 • Servei lingüístic.

Enllaços d'interès

SEGUEIX-NOS

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".