Logo
Imprimir esta página

RD 902 d'igualtat retributiva

RD 902 d'igualtat retributiva
0
0
0
s2smodern
FeSP-UGT Illes Balears informa que totes les empreses hauran de tenir elaborat un registre dels sous de la seva plantilla a partir del dimecres 14 d'abril com estableix el Real Decret 902/2020, de 13 d'octubre, d'Igualtat Retributiva entre Dones i Homes.
 
L'objecte d'aquest Reial decret és establir mesures específiques per fer efectiu el dret a la igualtat de tracte i a la no discriminació entre dones i homes en matèria retributiva, desenvolupant els mecanismes per identificar i corregir la discriminació en aquest àmbit i lluitar contra la mateixa, promovent les condicions necessàries i removent els obstacles existents. És aplicable en l'àmbit de les relacions laborals regulades en el text refós de la Llei de l'Estatut dels Treballadors, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 2/2015, de 23 d'octubre.
 
Trobaràs tota l'info al document adjunt
UGT.es | Avís legal | Contacte
@FeSP-UGT 2018

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".