Logo
Imprimir esta página

PLAUDIM el PLA de Conciliació i Corresponsabilitat de Balears Destacado

PLAUDIM el PLA de Conciliació i Corresponsabilitat de Balears
0
0
0
s2smodern

El Govern donarà AJUDES perquè xls treballadorxs puguin demanar una excedència o reduir la seva jornada per a la cura familiar. És una de les potes del PLA de Conciliació i Corresponsabilitat de Balears.


♦“Tot un avanç” ha destacat Francisca Garí, sotssecretària general d'UGT Illes Balears, ja que s'entén la CONCILIACIÓ com un dret de ciutadania i que conciliar vida laboral i familiar implica CORRESPONSABILITAT en les feines de casa i cures entre homes i dones.
♦UGT ha participat en l'elaboració d'un Pla que desenvoluparà en el marc de la NEGOCIACIÓ col·lectiva els requisits per a accedir a les AJUDES per a conciliar i que preveu que la Inspecció de Treball vigili el compliment dels plans d'igualtat.
♦També, hem insistit que aquest Pla contempli implantar la COEDUCACIÓ en els centres escolars i en què s'ampliïn els serveis públics de cures per a descarregar a les famílies. Es crearan 29 nous centres educatius de 0 a 3 anys i 400 noves places de residències.
♦En l'àmbit local es crea la figura dels AGENTS de conciliació en els territoris.
♦En actitud de Conciliació i Corresponsabilitat de Balears 2021-2024 té una dotació pressupostària total de 157 milions d'euros.

Artículos relacionados (por etiqueta)

UGT.es | Avís legal | Contacte
@FeSP-UGT 2018

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".