UGT Serveis Públics Balears va plantejar al Ministre Iceta la necessitat d'actualitzar la Indemnització per Residència a Balears Destacado

UGT Serveis Públics Balears va plantejar al Ministre Iceta la necessitat d'actualitzar la Indemnització per Residència a Balears
0
0
0
s2smodern

UGT Serveis Públics Balears va plantejar al Ministre Iceta la necessitat d'actualitzar la Indemnització per Residència a BalearsEl sindicat hem demanat al ministre que es marqui com a objectiu millorar la qualitat de l'ocupació pública.

El sindicat hem demanat al ministre que es marqui com a objectiu millorar la qualitat de l'ocupació pública.

El secretari general d'UGT Serveis Públics d'UGT (Fesp-UGT), Miquel Ángel Romero, ha demanat aquest dimarts al Ministre de Política Territorial i Funció Pública, Miquel Iceta, que es marqui com a objectiu actualitzar la indemnització per residència a Balears. A més, ha aprofitat per a sol·licitar que es millori la qualitat de l'ocupació pública en el Primer Congrés de la Federació d'Empleats de Serveis Públics, que va finalitzar ahir a Madrid.

UGT Serveis Púbics també hem reivindicat la necessitat d'escometre mesures que afavoreixin l'estabilitat i fidelització de les plantilles en els Serveis Públics de llles Balears. Hem aprofitat per a denunciar la insuficient cobertura dels llocs de treball públics a Balears, falta de mitjans materials el que pot portar a la impossibilitat de proporcionar serveis públics de qualitat. Hem explicat que no s'indemnitza correctament l'alt cost de vida i habitatge a Illes Balears, ni les dificultats derivades. UGT Serveis Públics confiam en la bona voluntat expressada pel Ministre Iceta per a mirar amb sensibilitat el problema de la insularitat i la problemàtica que es genera per a dotar de personal les plantilles.

D'altra banda, UGT serveis públics de Balears mostram la nostra satisfacció per haver inclòs a un membre del territori, Aurelio Martínez en la comissió de garanties federal. Un dels òrgans més importants de la Federació a nivell Estatal. La qual cosa és motiu d'orgull pel conjunt de la Federació a Balears.

A més, reclamem treballar en la fidelització de plantilles i recordam que en l'administració pública de Balears el percentatge de temporalitat està entorn al 35%. Pel sindicat UGT la pandèmia ha demostrat la necessitat d'un veritable reconeixement dels serveis públics essencials i la necessitat de tenir més personal.

volver arriba

Coneix-nos

Sectors

Serveis

 • Assessorament laboral.
 • Atlantis - Cobertura de protecció en cas d'atur.
 • Caixa de resistència.
 • Descomptes per afiliats.
 • Formació Professional.
 • Formació ocupacional.
 • Formació sindical.
 • Habitatge social.
 • Oficina tècnica de prevenció de riscos laboral.
 • Servei d'informació social.
 • Servei lingüístic.

Enllaços d'interès

SEGUEIX-NOS

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".