Mesa Sectorial Serveis Generals (05/02/2021)

Mesa Sectorial Serveis Generals (05/02/2021)
0
0
0
s2smodern

MESA SECTORIAL DE SERVEIS GENERALS 5 DE FEBRER DE 2021

 

Celebrada la Mesa Sectorial de Serveis Generals de la CAIB vos informam que tant l’STEI com el nostre sindicat UGT hem manifestat a l’administració que no signaren cap Acord Marc de legislatura mentre no es desbloquegi el conflicte generat pel 2% del 2020 i el 0.9% del 2021. Trobam que és un tema prioritari per les nostres empleades i empleats públics, no podem avançar sinó es produeix una resolució satisfactòria a les nostres propostes que ara vos recordam:

 

0.9% per a l’any 2021 i calendarització del 2% al llarg d’aquesta legislatura

en tres trams, es a dir, 33% al 2021, 33% al 2022 i 34% al 2023

 

En relació al document de l’ACORD MARC DE LEGISLATURA 2021-2023 PER EL DESENVOLUPAMENT D’ACTUACIONS DIRIGIDES A LA MILLORA DE LES CONDICIONS SOCIOLABORALS DEL PERSONAL FUNCIONARI I LABORAL I PER LA MILLORA DELS SERVEIS DE LA CAIB presentat avui a la mesa, el nostre sindicat ha manifestat que farem arribar les nostres propostes de millora a l’espera del que passi a la pròxima Mesa general d’empleats públics.

 

Es fa difícil signar acords nous quan ens hem mobilitzat exigint el compliment d’acords que estan reflexats per Reial Decret Llei, com és el cas de l’augment retributiu.

 

CARRERA PROFESSIONAL

La DG ens ha informat que inclourà als interins dins la carrera professional amb data d’efectes 1 de gener de 2021. Respecte a si serà amb caràcter retroactiu el cobro de la carrera, està a l’espera del que dicti el TSJ per poder aplicar-ho.

 

OCUPACIÓ PÚBLICA

OFERTA PÚBLICA 2020- OPOSICIONS, anuncien des de l’EBAP que queden suspesos tots els exàmens fins nou avís i, que, durant el mes d’octubre es farà un calendari de reinici de l’activitat.

PROCESSOS SELECTIUS 2018-2019: en relació a les convocatòries que resten pendents de la OPE 2018-2019, l’EBAP confeccionarà un calendari, durant el mes de març, que permeti integrar el gran volum de sol·licituds, per quinzenes durant els pròxims 6 mesos, per poder integrar cada una de les convocatòries. CONCURS DE TRASLLATS 1R TRIMESTRE 2021- L’Administració està elaborant un esborrany amb les bases del concurs. Durant el mes de febrer ens farà arribar a la part social aquest esborrany per que les puguem revisar. Tenen previst convocar el concurs a principi del 2on semestre. De moment l’Administració te intenció de fer continuïtat a la valoració de mèrits respecte als concursos anteriors.

CONCURS DE TRASLLATS 1R TRIMESTRE 2021. L’Administració està elaborant un esborrany amb les bases del concurs. Durant el mes de febrer ens farà arribar a la part social aquest esborrany per que les puguem revisar. Tenen previst convocar el concurs a principi del 2on semestre. De moment l’Administració te intenció de fer continuïtat a la valoració de mèrits respecte als concursos anteriors.

volver arriba

Coneix-nos

Sectors

Serveis

 • Assessorament laboral.
 • Atlantis - Cobertura de protecció en cas d'atur.
 • Caixa de resistència.
 • Descomptes per afiliats.
 • Formació Professional.
 • Formació ocupacional.
 • Formació sindical.
 • Habitatge social.
 • Oficina tècnica de prevenció de riscos laboral.
 • Servei d'informació social.
 • Servei lingüístic.

Enllaços d'interès

SEGUEIX-NOS

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".