UGT-INFORMA. Comissió de seguiment "grups bimbolla" (05/05/2021)

UGT-INFORMA. Comissió de seguiment "grups bimbolla" (05/05/2021)
0
0
0
s2smodern

Celebrada la COMISSIÓ DE SEGUIMENT de l’Acord de Consell de Govern de dia 14 de desembre de 2020 (grups bimbolla), l’administració ens ha presentat una nova proposta amb mesures  per a la reincorporació presencial al treball del personal de serveis generals.

UGT ha recolzat la proposta pels següents motius:

Per responsabilitat i evitar que el proper dia 10 de maig hagi una reincorporació immediata i massiva de tot el personal, s’ha negociat una desescalada que es durà a terme de manera gradual, progressiva i per trams, de tal manera que s’iniciarà el proper dia 12 de maig fins al 10 de juny, condicionada al compliment de totes les mesures de prevenció i seguretat.

Durant el període comprès entre el dia 9 i el dia 11 de maig (ambdós inclosos) es prorrogaran les mesures actuals.

Gràcies a les negociacions i propostes fetes per UGT, hem aconseguit unes millores, al document de mesures inicials, del qual hem sol·licitat una nova redacció del punt 3, i que  UGT estarà vigilant del seu compliment: “En aquelles unitats o serveis on no sigui possible garantir una distància de seguretat interpersonal mínima de 2 metres entre els llocs de treball, s’haurà d’ajornar la reincorporació presencial, establint torns rotatoris de prestació presencial i de teletreball covid-19, fins que es pugui garantir de manera efectiva la seguretat de tots els empleats públics”

En relació al personal vulnerable, en el supòsit de no poder complir amb totes les mesures indicades pel SPRL, podran seguir prestant els seus serveis mitjançant teletreball covid-19, fins a la data de la seva vacunació o fins a la data d’immunització d’un 70% de la població de les Illes Balears.

UGT com a sindicat de classe ha de vetllar per la salut de les treballadores i treballadors, però també pels serveis a les ciutadanes i ciutadanes d’aquestes illes, per la qual cosa, agraïm a l’administració l’esforç per poder fer una bona desescalada, ja que l’acord de Consell de Govern de dia 14 de desembre recull que finalitzat l’estat d’alarma, finalitzen també els grups bimbolla i el teletreball covid-19.

 

US SEGUIREM INFORMANT!!!!!!!!!

volver arriba

Coneix-nos

Sectors

Serveis

 • Assessorament laboral.
 • Atlantis - Cobertura de protecció en cas d'atur.
 • Caixa de resistència.
 • Descomptes per afiliats.
 • Formació Professional.
 • Formació ocupacional.
 • Formació sindical.
 • Habitatge social.
 • Oficina tècnica de prevenció de riscos laboral.
 • Servei d'informació social.
 • Servei lingüístic.

Enllaços d'interès

SEGUEIX-NOS

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".