Mesa Sectorial Serveis Generals (27/05/2021)

Mesa Sectorial Serveis Generals (27/05/2021)
0
0
0
s2smodern

MESA SECTORIAL DE SERVEIS GENERALS (27 de maig de 2021)

Celebrada la Mesa Sectorial  de Serveis Generals  de la CAIB vos informam dels punts tractats: 

 • MODIFICACIÓ RELACIÓ LLOCS DE TREBALL. A causa de  la reestructuració orgànica de la CAIB, s’ha produït la modificació d’unitat de diversos llocs de treball per adaptar la RLT a la nova esrtuctura orgànica de la CAIB.
 • FESTIVITATS LABORALS. Tal com recull l’article 18.4 del Decret 7/2020, de 31 de gener, pel qual es regulen els permisos, les llicències, les vacances i altres mesures de conciliació de la vida personal, familiar i laboral del personal funcionari al servei de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, el personal funcionari té dret, com a màxim, a un dia més de permís cada any natural quan alguna o algunes festivitats laborals d'àmbit nacional de caràcter retribuït, no recuperables i no substituïbles per les comunitats autònomes, coincideixin amb dissabte en aquest any. Enguany serà recuperable el dia 1 de maig, l’Administració enviarà la instrucció a les secretaries generals perquè el personal ho pugui gaudir.
 • CONVOCATÒRIA PROVISIÓ LLOCS DE TREBALLS. UGT ha presentat una proposta de convocatòria de provisió dels llocs de treball, vacants i amb dotació pressupostària, corresponents al personal funcionari de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les llles Balears, pels sistemes de concurs de mèrits o de lliure designació. L’Administració ens informa que el concurs de trasllats es durà a terme aviat i que està pendent de resoldre alguns aspectes. La pròxima setmana es convocarà una Mesa per començar a negociar el concurs del personal funcionari de la CAIB.
 • CARRERA PROFESSIONAL. Respecte a aquest tema, l’Administració ens informa que està pendent de la reunió de la comissió bilateral amb l’Estat per a finals de juny per solucionar el tema de la inclusió del personal funcionari interí en la carrera professional. Com sabeu aquesta reunió bé motivada pel recurs d’inconstitucionalitat a la Llei de pressupost de la CAIB que ha presentat l’Estat, concretament als articles 12 i 24. Respecte a la convocatòria ordinària de carrera per als funcionaris de carrera, l’Administració no pot comprometre’s a la seva convocatòria, ara per ara, no es preveu convocar-la. Des d’UGT hem demanat que almenys es comencin a negociar els ítems de carrera, que el personal ha de conèixer quins elements són necessaris per pujar de nivell. L’Administració es mostra oberta a negociar i convocar quant tant aviat com sigui possible.
 • VACANCES PERSONAL OPERATIU DEL DEPARTAMENT D’EMERGÈNCIES. Aquest punt de l’ordre el dia s’ha deixat per la pròxima reunió de la Mesa que tindrà lloc el dijous 3 de juny. Hem d’avançar que des d’UGT no estem d’acord amb la modificació del període ordinari de vacances, perquè el Manual de permisos i llicències de la CAIB preveu que si per necessitats del servei has de gaudir les vacances fora del període ordinari, tant de compensar amb 25 dies hàbils, per tant, modificar aquest període penalitza al personal que deixarà de gaudir de dies addicionals.
 • PUJADA DEL 0,9%. Se’ns informa que la pujada del 0,9% de les retribucions bàsiques està previst en la nòmina del mes de juny.La setmana vinent estem convocats de nou per continuar amb les negociacions: concurs, acord marc, carrera…

 

US SEGUIREM INFORMANT!!!!!

 

Descarrega la informació de l'INFORMA en pdf

volver arriba

Coneix-nos

Sectors

Serveis

 • Assessorament laboral.
 • Atlantis - Cobertura de protecció en cas d'atur.
 • Caixa de resistència.
 • Descomptes per afiliats.
 • Formació Professional.
 • Formació ocupacional.
 • Formació sindical.
 • Habitatge social.
 • Oficina tècnica de prevenció de riscos laboral.
 • Servei d'informació social.
 • Servei lingüístic.

Enllaços d'interès

SEGUEIX-NOS

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".