Mesa Sectorial Serveis Generals (08/07/2021)

Mesa Sectorial Serveis Generals (08/07/2021)
0
0
0
s2smodern

Celebrada la Mesa Sectorial  de Serveis Generals  de la CAIB us informam dels punts tractats:

 

MODIFICACIÓ RELACIÓ LLOCS DE TREBALL .- Degut a la reestructuració orgànica de la CAIB, s’ha produït la modificació d’unitat de diversos llocs de treball per adaptar la RLT a la nova estructura orgànica de la CAIB. En altres s’adapten els requisits a les noves titulacions i actualitzacions del nom del lloc.

BORSA D’HORES DEL 5% DE LA JORNADA ANUAL I ALTRES MESURES DE CONCILIACIÓ. – De moment l’Acord de la Mesa Sectorial de Serveis Generals de l’Administració de la CAIB relatiu a l’adopció de mesures tendents a facilitar la conciliació de la vida familiar i professional del personal funcionari s’ajorna fins una propera Mesa. La Directora General de Funció Pública demana el consens de tots, i es signarà amb la presència de la consellera de Presidència, Funció Pública e Igualtat. Us recordam les mesures que recull. 

 • Borsa d’hores de fins a un 5% de la jornada anual per a la cura i atenció de persones majors, persones amb discapacitat, i filles o fills menors, que es corresponen a 82 hores  anuals. Desde l’any 2018, UGT en reiterades ocasions ha demanat a l’Administració la regulació d’aquesta borsa que es troba dins el marc de negociació del II Acord per a la millora de l’ocupació pública, a la fi l’Administració ha donat veu a les nostres reivindicacions. 
 • Flexibilitat horària addicional per motius de l’inici escalonat de les activitats lectives de les filles i fills.
 • Flexibilitat horària addicional per malaltia de filles o fills menors de 14 anys que impedeixi assistir al seu centre escolar, segons prescripció mèdica. 
 • Flexibilitat de jornada en còmput anual per als períodes de vacances escolars.- Vacances escolars estivals,  vacances de Nadal i Setmana Santa. 
 • Adaptació progressiva de jornada després de tractaments de radioteràpia o quimioteràpia i de processos llargs d’incapacitat temporal per malalties greus i que requereixen adaptació.

CONVOCATÒRIA, BASES, I BAREM DE MÈRITS  PER A LA PROVISIÓ LLOCS DE TREBALLS. - L’Administració vol donar-li una altra volta a algunes de les propostes que ha fet la part social, com és el tema de la formació, la valoració dels  certificats d’assistència, que ara mateix no hi estava contemplat, dobles titulacions, etc…. Es proposa que la votació es dugui a terme la propera setmana. 

CRITERIS D’OCUPACIÓ DE DETERMINATS LLOCS DE TREBALL.- Modificació de l’Acord del Consell de Govern de 22 de març de 2013 d’establir els criteris d'ocupació de determinats llocs de treball. Al punt quart (Determinar que l’experiència requerida al qualsevol àmbit per ocupar llocs de treball tendrà un període de vigència de 15 anys a l’efecte d’acreditar els requisits d’ocupació), s’ha detectat una errada i es demana a la part social si està d’acord amb la seva modificació, tots votam a favor de la modificació d’eliminar la vigència de 15 anys.

MANTENIMENT DE L’AMPLIACIÓ DE LA FLEXIBILITAT HORÀRIA ESPECIAL.- UGT ha sol·licitat mantenir l’ampliació de la flexibilitat horària especial duita a terme durant l’estat d’alarma i que permet ampliar la flexibilitat horària entre les 7:00 h i les 18:00 h. L’Administració es planteja inclourer-lo dins el pla concilia, queda pendent el seu estudi per part de l’Administració.

Dins el TORN OBERT DE PARAULES se li ha plantejat a la Directora general com ha quedat la Comissió bilateral sobre el tema de carrera professional, ens informa que l’Estat ha sol·licitat més informació a l’Administració, com poden ser informes, sentències... Es preveu que després de l’estiu hi hagi una nova reunió per tractar el tema.

 

US SEGUIREM INFORMANT!!!!!

 

Descarrega l'INFORMA en PDF

volver arriba

Coneix-nos

Sectors

Serveis

 • Assessorament laboral.
 • Atlantis - Cobertura de protecció en cas d'atur.
 • Caixa de resistència.
 • Descomptes per afiliats.
 • Formació Professional.
 • Formació ocupacional.
 • Formació sindical.
 • Habitatge social.
 • Oficina tècnica de prevenció de riscos laboral.
 • Servei d'informació social.
 • Servei lingüístic.

Enllaços d'interès

SEGUEIX-NOS

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".