CURS COACHING EDUCATIU Destacado

CURS 	COACHING EDUCATIU
0
0
0
s2smodern

NOUS TERMINIS D'INSCRIPCIÓ!!!         

 

CURS COACHING EDUCATIU

(activitat homologada per Conselleria d’Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears)

 

 

DATES:  DEL 05 AL  28 NOVEMBRE               

HORES: 30 hores 

MODALITAT: ON LINE (AFAP FORMACIÓN)

DESTINATARIS: DIRIGIT A TOT EL SECTOR DOCENT

CONTINGUTS: Què és el coaching educatiu? Definició, fons i objectius - Competències del professional del coaching educatiu - Conceptes essencials en coaching educatiu. Creences, valors i objectius - Eines de Coaching Educatiu - Emoció i aprenentatge. Víctimes versus protagonistes. Aprenentatge, sorpresa i curiositat - Comunicació en el coaching i PNL (Programació Neurolingüística) - Ampliació de perspectives. Posicions perceptives.

 

 

DOCENT: Ángela Covas Riera

 

MATRÍCULES:

AFILIATS/ADES

AFILIATS/ADES

MENYS D’1 ANY

NO AFILIATS/ADES

30 €

45 €

90 €

 

INSCRIPCIONS: Pitjau  AQUÍ

INFORMACIÓ: Sector Enseñanza FeSP UGT Illes Balears- Tel. 971 760 072 i AFAP FORMACIÓN

OBSERVACIONS: 1) Preferència d’inscripció:  RIGORÒS ORDRE D’INSCRIPCIÓ  - 2) Iniciat el curs no es retorna la matrícula  - 3) FeSP UGT es reserva el dret d’anul·lar el curs si aquest no es cobreix amb un nombre de places mínimes. -4) les tasques s’han de lliurar al ponent dintre del període establert – 6) El curs es donarà per superat si totes les tasques són correctes i entren dintre de termini. tasques: Valoració positiva d’una aplicació didàctica lliurada pel participant, respondre correctament al 50%de les preguntes plantejades sobre el contingut i enquesta de valoració . -6) important: la normativa vigent (boib, núm. 54, de 6 de maig de 2017, art. 4.5.) estipula que només es reconeixerà a l’almune/a –si coincideix total o parcialment amb dades-  l’activitat a distància de major nombre d’hores – 7) no es retornarà la matrícula si es matricula de més d’un curs – 8) recordau que els cursos no conten si no s’ha superat el màster del professorat en el cas de docents de secundària, batxillerat, fp, idiomes.

volver arriba

Coneix-nos

Sectors

Serveis

  • Guia de serveis

Enllaços d'interès

SEGUEIX-NOS

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".