CURS COACHING EDUCATIU Destacado

CURS COACHING EDUCATIU
0
0
0
s2smodern

 

 

 

COACHING EDUCATIU

DURADA: 30 HORES

ADREÇAT: TOTS ELS COSSOS DOCENTS

 

DATES: de 7  a 28 de MAIG

 

CONTINGUTS

Què és el coaching educatiu? Definició, fons i objectius - Competències del professional del coaching educatiu. Conceptes essencials en coaching educatiu.- Creences, valor i objectius.- Eines de coaching educatiu.- Emoció i aprenentatge.-Víctimes versus protagonistes.- Aprenentatge, sorpresa i curiositat.- Comunicació en el coaching i PNL. Ampliació de perspectives. Posicions perceptives.

DOCENT

ÀNGELA COVES RIERA. Enginyera Tècnica en Informàtica de Gestió per la UIB. Graduada en Psicologia per la UOC. Coach PCC per la International Coach Federation. Membre del Comité d'Expertes en Coaching Psicològic del COPIB Membre del departament acadèmic d'EFIC. Escriptora amb 4 llibres publicats.

 

PREUS

Afiliats/ades                   Afiliats/ades              No afiliats/ades

menys d'1 any

30 €                                  45€                                  90€

 

INSCRIPCIONS: Pitjau AQUÍ

INFORMACIÓ:     Tel. 617 900 174 i AFAP FORMACIÓ

OBSERVACIONS! 1 )Preferència d'inscripció per rigorós ordre d'inscripció. 2) Iniciat el curs no es retorna la matrícula. 3) FESP UGT es reserva el dret d'anul·lar el curs si aquest no es cobreix amb un nombre de places mínimes. 4) Les tasques s'han de lliurar al ponent dintre del període establert. 5) El curs es donarà per superat si totes les tasques són correctes i entren dintre del termini, valoració positiva d'una aplicació didàctica lliurada pel participant i enquesta de valoració. 6) IMPORTANT: La normativa vigent (BOIB, NÚM. 54, DE 6 DE MAIG DE 2017, ART. 4.5.) estipula que quan un alumne faci dues cursos i coincideixin total o parcialment amb les dates, només contarà l'activitat a distància de major nombre d'hores. 7) Recordeu que els cursos no conten si no s'ha superat el Màster del professorat en el cas de docents de secundària, Batxillerat, Idiomes i F:P (Segons convocatòria d'interins)

 

volver arriba

Coneix-nos

Sectors

Serveis

  • Guia de serveis

Enllaços d'interès

SEGUEIX-NOS

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".