NEGOCIACIÓ RECUPERACIÓ DE RETALLS ANY 2020 I 2021 Destacado

NEGOCIACIÓ RECUPERACIÓ DE RETALLS ANY 2020 I 2021
0
0
0
s2smodern

Com ha resultat de les negociacions produïdes a la Mesa general dels Empleats públics de l’administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, celebrada el 15 de desembre, la part social va acceptar amb l’administració la convocatòria d’una sèrie de meses de negociacióper trobar una solució al conflicte generat pel retall del 2.9de les nòmines dels treballadors de la CAIB (exercicis 2020/2021). 

Avui19 de gener a la Mesa General dels empleats públics, la Directora General de Funció Públicaens presenta la proposta inicial de negociació relativa a l’increment retributiu previst a la llei 11/2020, de 30 de desembre, de pressuposts generals de l’estat per a l’any 2021.

1.- Incrementar en un 0,9 per cent, amb efectes de dia 1 de gener de 2021, les retribucions bàsiques fixades en l'article 18 apartat cinc de la Llei 11/2020, dels funcionaris als quals resulta d'aplicació l'article 76 del Text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, aprovat per Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre.

2.-Fixar una minoració d'alguns conceptes retributius propis del personal al servei de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i de la resta d'ens integrants del sector públic autonòmic a què li sigui d'aplicació l'article 76 del Text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, i concretar aquesta minoració, amb efectes 1 de gener de 2021.

Davant d’aquesta proposta inacceptable presentada per l’administració on vol tornar a retallar les retribucions aprovades per la llei 11/2020, de 30 de desembre, de PressupostoGenerals de l’Estat per l’any 2021, la part social en bloc ha manifestat el seu malestar, disconformitat, decepció i rebuig sense pal·liatius amb aquesta, si es pot dir d’alguna manera, PROPOSTA.

UGT recorda a l’administracióque la part social es va manifestar per demanar diàleg al governllançar ponts aconseguir un acord digne al conflicte generat pel 2.9%, que UGT es conscient de la situació actual de crisi econòmica generada per la pandèmia, però que també ha de ser conscient aquest govern del paper que estan jugant les nostres empleades i empleats públics en els diferents àmbits de la societat, sostenint uns Serveis públics justs i de qualitat, tot això gràcies a la gran professionalitat dels nostres empleades públics, que fan possible que no decaiguin. De quina manera els donam les gràcies pel seu esforç i compromís, sent l'única comunitat autònoma de tot l'estat que no fa efectiva la pujada del 2.9 per cent?

Pujada del 0.9 per cent per a l’any 2021 JA.

La Directora ens comunica que aquest document es un document de partida per a la propera Mesa de negociació i ens demana que la part social faci una proposta conjunta. UGT recull el guant de l’administració i llança una proposta concreta i consensuada amb la resta de la part social,com ha resultat del diàleg a les reunions promoguda per aquest sindicat.

CALENDARITZACIÓ del 2% en tres any vista, abans de la finalització d’aquesta legislatura:

33 % a la nòmina de gener 2021

33 % a la nòmina de gener 2022

34 % a la nòmina de gener 2023       

*Quadre recuperació quanties any 2020 segons categories 

GRUP A1

312,34 €ANUALS 

GRUP A2

274,7 €ANUALS 

GRUP C1

210,46 €ANUALS 

GRUP C2

178,4 €ANUALS 

AGRUPACIONS PROFESSIONALS 

163,52 €ANUALS 

volver arriba

Coneix-nos

Sectors

Serveis

 • Assessorament laboral.
 • Atlantis - Cobertura de protecció en cas d'atur.
 • Caixa de resistència.
 • Descomptes per afiliats.
 • Formació Professional.
 • Formació ocupacional.
 • Formació sindical.
 • Habitatge social.
 • Oficina tècnica de prevenció de riscos laboral.
 • Servei d'informació social.
 • Servei lingüístic.

Enllaços d'interès

SEGUEIX-NOS

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".