Sessió Extraordinària de la Comissió Paritària de Prevenció de Riscs Laborals de Personal Docent de dia 3 de març 2021

Sessió Extraordinària de la Comissió Paritària de Prevenció de Riscs Laborals de Personal Docent de dia 3 de març 2021
0
0
0
s2smodern
Com a únic punt a l’ordre del dia:
Informació sobre la vaccinació dels docents contra la COVID-19.
 
El Servei de PRL de la Conselleria d’Educació NO ha fet cap tipus d’actuació  en el procés de vacunació dels docents, és la Conselleria de Salut la que s’encarrega de la coordinació tant dels docents que pertanyen a la Seguretat Social com els que són de MUFACE amb assegurança privada.
S’ha d’aclarir que el Servei de PRL NO té cap competència en l’assignació de permisos laborals retribuïts.
La coordinació del procés de vacunació es fa a partir del llistat de docents que la DG de Personal Docent va enviar a Salut. 
Actualment s’està vacunant al personal docent menor de 55 anys amb la vacuna “Astrazeneca” en el mateix moment de la vacunació de la 1a dosi ja es dona la data de l’administració de la 2a dosi (aproximadament als 50 dies). 
Els docents que es trobin de baixa per incapacitat temporal també seran cridats per ser vacunats.
Segons Salut, la distribució de les vacunes s’ha fet per nombre de població i no per la incidència de la COVID-19.
La Conselleria d’Educació ens ha informat que hi ha hagut un retard en la licitació dels EPIs destinats als centres docents. Hi ha un total de 600.000€ pels centres destinats a la compra de mascaretes FFP2. Aquestes mascaretes seran per tots els docents de tots els nivells educatius.
El pròxim 5 de març de 2021 es signarà la licitació del 2n lot d’EPIs (mascaretes, bates...) que suposarà aproximadament unes 60 mascaretes per a cada docent i no docents dels centres. Aquest 2n lot arribarà directament als centres educatius.
UGT-Ensenyament estem satisfets de la decisió de la Conselleria d’acceptar la nostra proposta de abastir a tot el personal, docent i no docent, dels centres educatius de mascaretes FFP2.
 
 
 
Telèfon d’INFOVACUNES: 971 21 19 99.
volver arriba

Coneix-nos

Sectors

Serveis

 • Assessorament laboral.
 • Atlantis - Cobertura de protecció en cas d'atur.
 • Caixa de resistència.
 • Descomptes per afiliats.
 • Formació Professional.
 • Formació ocupacional.
 • Formació sindical.
 • Habitatge social.
 • Oficina tècnica de prevenció de riscos laboral.
 • Servei d'informació social.
 • Servei lingüístic.

Enllaços d'interès

SEGUEIX-NOS

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".