AJUNTAMENT DE PALMA RESUM MESA GENERAL DE NEGOCIACIÓ DE FUNCIONARIS/ES 18-01-2018

AJUNTAMENT DE PALMA RESUM MESA GENERAL DE NEGOCIACIÓ DE FUNCIONARIS/ES 18-01-2018
0
0
0
s2smodern

Avui dijous 18 de gener de 2018, ens hem reunit en mesa de negociació de funcionaris/es, per tractar els següents temes: UGT demana resposta als punts pendents de les meses de gener de seguretat ciutadana. L'administració exposa que es faran feina als punts 30 i 31.

- MF-501 Unificació llocs economistes amb el nom TAE superior economista (Economia): L'administració vol unificar totes les places d'economista. Aprovat per unanimitat.

- MF-502 Cap de Servei de Sanitat (F20250065) (Sanitat i Consum): Modificació del lloc de feina s'afegeix Graduat en dret. UGT demana un informe jurídic que avali aquest posicionament. I demanem un mapa de totes les caporalies de l'Ajuntament conjuntament i no una a una. UGT proposa un Gabinet general tècnic amb suport suficient per a totes les àrees. L'administració exposa que hi ha dificultats per posar els TAE Superior en Dret, ja que si és específic seria pels serveis jurídics. Finalment no s'aprova.

- MF-503 Amortització de diversos llocs de treball de l'Àrea d'Infraestructures (Infraestructures): 3 llocs de feina de persones jubilades i les funcions són assignades a altres llocs de feina. 2 llocs de coordinador i 1 de cap de servei. Aprovat per unanimitat.

- MF-504 Modificació del lloc cap de Servei de Parcs i Jardins (Infraestructures): és un lloc de feina que es vol modificar a A1 i tancar-la als A2. I canviar el complement específic i de destí. UGT exposa que el complement específic ha d'esser del lloc de feina. Nosaltres demanem que continuï igual i puguin optar al lloc de feina A1 i A2. L'administració respon que és necessari un A1 i exposa una sèrie d'argument. S'aprova per unanimitat.

- MF-507 Modificació cap de Servei d'Informació Urbanística (Urbanisme): L'administració no accepta el curs que els vàrem demanar d'UGT. UGT no està d'acord amb el concurs específic sinó és amb un curs. No estem d'acord amb l'entrevista personal. Pensem que l'entrevista conté una excessiva discrecionalitat. No s'aprova finalment.

- MF-493 Modificació del lloc cap de Servei de Disciplina d'Obres (Urbanisme): Es vol afegir requisits específics com Graduat en Dret, 2 anys d'experiència o 200 h de formació. UGT demana que s'especifiquin els requisits. UGT no està d'acord amb els requisits. No s'aprova finalment. UGT demana que l'escola de formació realitzi cursos per aquests llocs de feina (amb antelació).

- MF -506 Amortització del lloc cap de Servei del Consell de la Gerència (F20250015) i creació del Iloc cap de Departament (Urbanisme): UGT exposa que s'han d'adscriure les persones a les diferents àrees i capçalies (no extensions). UGT exposa que posar requisits és una redundància (ja que és una lliure designació). Finalment l'administració lleven els requisits. Finalment no s'aprova (UGT vota a favor). -

Bases concurs de trasllat: UGT farem la proposta per escrit.

- Informació inici treballadors/es d'empresa de seguretat privada al Castell de Bellver: el 90% del personal que treballa al castell de Bellver són funcionaris/es. La resta són persones externalitzades. Per funcions s'ha reubicat aquestes persones a altres edificis d'aquesta àrea. I s'ha contractat seguretat privada. És una reordenació de recursos humans. L'administració estudiarà el tema i contestarà.

- Informació de l'estat de la productivitat: UGT demana per l'estat de la productivitat. Funció pública va aprovar dia 15 de novembre per decret de Batllia la creació d'una comissió de valoracions dels llocs de feina. Mentrestant el mes de març es cobrarà amb els mateixos criteris de l'any passat.

- Modificar en la RLLT els llocs d'auxiliar administratiu d'Infraestructures: les modificacions dels específics anirà a la comissió de valoració dels llocs de feina de l'ajuntament. - Informació dels dies bonificacions 2018: l'administració exposa que només seran per Policia. S'interpretarà a través de la comissió de valoració.

- Estat del compliment de l'Acord de modificació dels art. 78, 75.6 i 75.1 dels Acords 2010-13 i aprovació de la borsa voluntària d'hores per necessitats del servei de cada torn: UGT exposa que la majoria dels companys/es han renunciat a les 192 hores anuals d'excés de jornada. Demanem com es deixaran de fer. La coordinadora exposa que estan millorant la redacció del decret. Han ampliat fins al 16 de març per poder renunciar a elles. Entretant els bombers/es les hauran de fer. UGT torna a demanar quan podrem exercir el dret de desistiment d'aquestes hores. UGT demana que aquestes hores es paguin com a hores extres mentrestant.

 Finalitza la reunió per manca de temps. Funció Pública ens explica que els punts que es puguin contestar per escrit es farà abans de la propera mesa. En aquest moment acabem la reunió amb uns 40 punts per negociar. I una sensació de mesa de negociació de dues velocitats. Seguretat Ciutadana que no arranca (fa 9 mesos que es plantejà és problema i pareix que no saben com sortir-ne). i Funció pública que va velocitat de creuer.

 

volver arriba

Coneix-nos

Sectors

Serveis

 • Assessorament laboral.
 • Atlantis - Cobertura de protecció en cas d'atur.
 • Caixa de resistència.
 • Descomptes per afiliats.
 • Formació Professional.
 • Formació ocupacional.
 • Formació sindical.
 • Habitatge social.
 • Oficina tècnica de prevenció de riscos laboral.
 • Servei d'informació social.
 • Servei lingüístic.

Enllaços d'interès

SEGUEIX-NOS

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".