RESUM MESA GENERAL DE NEGOCIACIÓ EXTRAORDINÀRIA DE FUNCIONARIS/ES (30-11-2017)

0
0
0
s2smodern

Dia 30 de novembre de 2017, ens hem reunit en mesa de negociació per tractar els següents temes:

- Bases específiques Oficial Electricista (Oferta d'Ocupació Promoció Interna 2014): s'ha introduït que es puguin presentar personal laboral fixo de l'Ajuntament de Palma (amb 2 anys d'experiència). UGT demana si passaria a personal funcionari. L'administració exposa que si. Al segon exercici el temps ho decidirà el tribunal. Al temari: s'han modificat de l'1 al 5 (com vàrem demanar a UGT). I també la fase de concurs: es llevarà l'experiència en l'empresa privada. UGT demana que les comissions de serveis es valorin i exposem que vàrem perdre una sentència (i vàrem haver de canviar el conveni). L'administració exposa finalment que està d'acord. Afegir els graus a la convocatòria (a la part de concurs). UGT no està d'acord en donar més punts a carreres universitàries que la formació professional de grau superior (en aquesta convocatòria). Pensem que les convocatòries s'han d'ajustar als llocs de feina. Oposició serà un 65% i concurs un 35% de l'oposició. UGT per promocions futures demana que es realitzi un curs i partir d'aquí que s'avaluï. UGT presentarà una proposta per escrit. Queden aprovades per unanimitat.

- Bases específiques Oficial Picapedrer de Festes (Oferta d'Ocupació Promoció Interna 2014). Amb les mateixes modificacions que les anteriors queden aprovades.

- Bases específiques TAE Mitjà Gestió Cultural (Oferta d'Ocupació Promoció Interna 2014): S'afegeixen diplomatures com a requisits. I també els doctorats, postgraus i màsters, a la fase concurs. UGT demana llevar els temaris, que ja han estat superats (constitució, municipi, ...). Finalment es lleven el tema 1 i el tema 2. Aprovades per unanimitat.

- Bases específiques TAE Mitjà Ajudant de Biblioteques (Oferta d'Ocupació Promoció Interna 2014). Els requisits quedaran com Biblioteconomia o grau en Biblioteconomia o 3 anys d'aquesta. Aprovades finalment.

- Bases específiques TAE Mitjà Gestió (Oferta d'Ocupació Promoció Interna 2014): Administració General i finalment obert a qualsevol estudi de l'administració general (titulació universitària). Aprovades per unanimitat.

Comença seguidament una mesa extraordinària de funcionàries de l'Ajuntament de Palma, amb els següents punts: 1. Incorporació i modificació de l'assignació inicial de nivell de carrera Professional als empleats públics adscrits a l'Àrea de Seguretat Ciutadana: UGT exposa que si és el mateix que es va aprovar per funció Pública, estem d'acord. En principi es cobraria amb la nòmina de desembre. Si queden casos puntuals, s'afegiran en aclarir-ho. Finalment s'aprova per unanimitat.

Era important aprovar les bases de la promoció interna abans de final d'any, per no perdre aquestes places. Segurament a UGT ens hauria agradat millorar encara més aquestes bases però pensàvem que era més important: tirar la promoció interna endavant. Si continuem negociant, continuarem millorant.

volver arriba

Coneix-nos

Sectors

Serveis

  • Guia de serveis

Enllaços d'interès

SEGUEIX-NOS

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".